“Wat de yoga mij al jaren brengt is een stuk rust, in de hectische drukke week. Door intensief en met alle aandacht de oefeningen te doen, ben ik alleen maar bezig met de oefeningen op dat moment. Uit het hoofd. Dat geldt ook voor de concentratie- en ontspanningsoefeningen. Daar komt bij dat de energie van de groep net dat stuk extra geeft wat prettig en vertrouwd is, waardoor meer ontspanning. Door wat je verteld vooraf aan de lessen, neem ik altijd iets mee, de ene keer wat meer dan de andere”

“De dag na de yogales voel ik me rustiger en kan ik me op mijn werk beter concentreren”

“De nacht na de yoga slaap ik beter”

“In stilte, geconcentreerd, in een niet beoordelende sfeer en met duidelijke instructies oefeningen te kunnen doen om het lijf soepel te houden”

“Ik vind het elke week heerlijk en door inspanning ontspannend. Ik word mij bewust van ademhaling, houding, concentratie. Merk dat ik de yoga zomaar tussendoor ook toepas, zeker wat de buikadem betreft. Fijne rustige en kleine groep. Ook prettig om de les op een ander moment te kunnen inhalen”

“Yoga doet ook heel veel voor me als ik van de mat afstap. Ik ben dan ook erg blij met jouw inleidingen, daar heb ik heel veel van geleerd. Ik ontspan me beter in het dagelijkse leven, heb een kalme diepe ademhaling, ben meer open minded geworden, kan beter focussen, ben positief. Dit alles maakt mijn lijf en geest ontspannen en flexibel, in relatie tot mezelf en tot anderen. Ik ben in alle opzichten soepeler geworden door yoga.”

“Fijn dat de groep klein is, prettige mooie ruimte”

“Niet zweverig”

“Allereerst was het voor mij belangrijk om fysiek wat soepel te blijven en te leren om goed te kunnen ontspannen op momenten wanneer dit nodig kan zijn. Ik denk dat dit aardig lukt, niet altijd, maar met de ademoefeningen gaat dit meestal wel goed. Daarbij merk ik ook dat jouw woordje vooraf soms een eyeopener is om op een andere manier naar dingen te kijken en dit probeer ik ook wel in de praktijk te brengen. Ik heb in de gaten dat het een manier van leven is; begrip, ontspanning, loslaten, niet moeten, bezinning, enz.

“Voel me fitter, ben leniger”

“De lessen ervaar ik als heel prettig en ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan. Nu nog de stap nemen om het thuis ook vaker te doen, soms lukt het een tijdje wel maar het zit nog niet helemaal in mijn systeem”

“Yoga geeft mij een leniger lijf, rust, ik kom meer tot mezelf (in lichaam en geest). Na de yogales ben ik altijd heel relaxed. Nadeel is dat ik die nacht vaak slecht slaap, maar dat zal met bepaalde oefeningen te maken hebben”

“Niet gericht op de perfecte eindhouding waardoor je beter naar binnen kan keren, naar jezelf. Geen persoonlijke correctie”

“Respectvolle en rustige manier van lesgeven”

 

Vraag een vrijblijvende gratis proefles aan.

Voor overige informatie of vragen.
Meer weten over hatha-yoga.
Praktische informatie over de lestijden en locaties.
Meer weten over mij en mijn ervaringen/opleidingen.
Meer weten over een workshop.